Samsung Galaxy A7 in maart naar Nederland

Samsung heeft bekendgemaakt dat de Galaxy A7 in maart naar Nederland zal komen. Het toestel is de dunste smartphone die Samsung tot nu toe uitgebracht heeft en het is de beste Galaxy A-model dat momenteel verkrijgbaar is.

Samsung-Galaxy-A7Het toestel werd deze maand aangekondigd in Maleisië maar over de beschikbaarheid in Nederland werd niets gezegd. Samsung heeft nog bekendgemaakt dat de Galaxy A7 vanaf maart verkrijgbaar zal zijn in Nederland. Het toestel heeft een adviesprijs van 509 euro.

De Samsung Galaxy A7 is het paradepaardje in de Galaxy A-reeks van Samsung. Het toestel heeft een 5,5 inch-scherm met een resolutie van 1080×1920 pixels. De processor is een octacore met een snelheid van 1,5GHz en er is 2GB werkgeheugen aanwezig. Achter zit een 12-megapixelcamera en voor zit een 5-megapixelcamera. Op de Galaxy A7 staat Android 4.4 maar Samsung heeft al gezegd dat er een update naar Android 5.0 komt.

Als je je aanmeldt voor de Galaxy A7 alert dan krijg je een mailtje zodra je het toestel kunt bestellen!

Vanaf deze maand zijn de Samsung Galaxy A3 en Galaxy A5 al verkrijgbaar. Dit zijn de goedkopere modellen in de Galaxy A-reeks. Ondanks de lagere prijs zijn beide toestellen wel voorzien van het premium design waar de Galaxy A-reeks om bekend moeten komen te staan.


Tags: , , ,