iOS 8 staat op 72 procent van de iOS-apparaten

Uit cijfers die door Apple vrijgegeven zijn blijkt dat iOS 8 inmiddels op 78 procent van de iOS-apparaten van Apple staat. iOS 7 is nog te vinden op 25 procent van de apparaten en de overige 3 procent van de apparaten draait op een versie ouder dan iOS 7.

iOS-8-februariVorige maand stond iOS 8 nog op 68 procent van de apparaten en heeft deze maand 4 procent afgepakt van iOS 7. Maar hoewel iOS 8 op bijna driekwart van de iOS-apparaten staat loopt het wat achter op hoe iOS 7 het deed vorig jaar. In dezelfde periode vorig jaar stond iOS 7 namelijk op 80 procent van de apparaten.

Nog 3 procent van de iOS-apparaten draaien op iOS 6 of een nog oudere versie. Mogelijk gaat het hier om iPhones, iPods en iPads die nieuwere updates niet meer kunnen ontvangen. Het kleine percentage laat wel zien dat er vooral veel nieuwere mobiele apparaten van Apple in de omloop zijn en dat Apple zijn update-proces prima op orde heeft.

Bekijk en vergelijk acties van de diverse iPhones die momenteel te koop zijn!

Tags: , , , ,