LG kondigt landen aan waar LG G Flex 2 uitgebracht wordt

LG heeft aangekondigd in welke landen de LG G Flex 2 als eerste uitgebracht gaat worden. In de weken na het Mobile World Congress zal de volledige uitrol beginnen naar verschillende overige landen.

De LG G Flex 2 wordt eerst in Frankrijk, Duitsland en het Verenigd Koninkrijk, de Verenigde Staten, Singapore en Hong Kon uitgebracht in de week na het Mobile World Congress. In de weken die daarop volgen zal LG de G Flex 2 uitbrengen in andere prominente markten waaronder hoogstwaarschijnlijk ook Nederland. Een prijs is overigens ook nog niet bekend al zal de G Flex 2 los waarschijnlijk ergens tussen de 500 en 700 euro gaan kosten.

LG-G-Flex-2-achterkantDe LG G Flex 2 is het tweede gebogen toestel van LG en borduurt verder op de eerste LG G Flex. Door de kromming zou het toestel fijner in de hand liggen. Een andere nieuwe eigenschap die de eerste Flex introduceerde en welke overgenomen is in de Flex 2 is de zelfhelende achterkant. Door een speciale coating verdwijnen kleine krasjes automatisch.

Als eerste op de hoogte van de prijzen?
Meld je aan voor de LG G FLex 2 alert!

Deze week kondigde LG overigens de eerste goedkopere gebogen smartphones aan. Een prijs is nog niet bekendgemaakt maar het zijn midrange smartphones waardoor ze waarschijnlijk een stuk betaalbaarder zijn dan de LG G Flex 2.

LG-nieuwe-toestellenBron: phoneArena

 


Tags: , , , , , ,