LG G Flex 2 gespot op poster – Update: specificaties G Flex 2 bekend!

CES 2015 staat op het punt te beginnen en de eerste foto’s van de beurs beginnen op te duiken. Een van die foto’s laat een poster van de LG G Flex 2 zien, het tweede gebogen toestel van LG.

Update 15:40 – De website tbreak.ae heeft de persinformatie van de LG G Flex 2 in handen. Die informatie bestaat uit een aantal kenmerkende features van het toestel, persafbeeldingen van het toestel en de specificaties. Daarmee lijkt het bestaan dus min of meer bevestigd te zijn. Het enige wat nog ontbreekt is de officiële aankondiging van LG zelf, maar die volgt rond 17:00 uur.

Processor: Qualcomm Snapdragon 810, een 2.0GHz octa-core processor.
Scherm: 5,5 inch met een resolutie van 1080×1920 pixels. Een pixeldichtheid van 403 ppi.
Geheugen: 16/32GB opslag, 2GB DDR4 werkgeheugen en een MicroSD-slot.
Camera: Achter 13 megapixels met optische stabilisatie en laserfocus, voor 2.1 megapixels.
Batterij: 3000mAh
Besturingssysteem: Android 5.0 Lollipop
Grootte: 149, x 75,3 x 7,1-9,4mm
Gewicht: 152 gram

Ondersteuning voor 4G, WiFi 802.11 a/b/g/n/ac, Bluetooth 4.1, NFC, A-GPS/Glonass, USB 2.0.

Verkrijgbaar in de kleuren Platinum Silver en Flamenco Red. Aan het einde van januari verkrijgbaar in Zuid-Korea, gevolgd door diverse andere landen. Of Nederland ook tot die landen behoort is niet bekend.

LG G Flex 2 te zien op poster

De LG G Flex 2 wordt vermoedelijk vandaag onthuld maar er is al een poster uitgelekt waarop het toestel te zien is. De poster staat in een van de hallen van CES. Het is duidelijk dat het toestel gebogen is, maar het is niet bekend of je het toestel kunt buigen. De vorige Flex was een heel klein beetje te buigen maar dat kwam meer doordat de behuizing een beetje mee gaf.

LG-G-Flex-2-posterBron: The Verge


Tags: , , , , ,