Renders ‘gelekt’ van LG G Flex

Er zijn vermoedelijke persrenders van de LG G Flex gelekt. De Flex wordt LG’s eerste gebogen smartphone en zal de concurrentie aan gaan met de Samsung Galaxy Round. Het is echter onduidelijk of de renders echt zijn.

Renders van LG G Flex duiken op

Het was al bekend dat zowel Samsung als LG deze maand met een gebogen smartphone zouden komen. De Samsung Galaxy Round is vorige week aangekondigd maar van LG wisten we niet waarmee ze zouden komen (al is er wel al eerder een plaatje opgedoken). Nu zijn er echter renders opgedoken van de LG G Flex, al is niet duidelijk in hoeverre de plaatjes echt zijn. De LG G Flex is gebogen over de lente terwijl de Galaxy Round over de breedte gebogen is. Hiermee volgt LG een wat meer traditioneel ontwerp (veel oude huistelefoons zijn ook gebogen over de lengte).

LG G Flex voorkant render LG G Flex zijkant renderEr blijft nog veel onduidelijk over de LG G Flex. Zo zou de aankondiging pas volgende maand zijn, terwijl eerdere berichten spraken over een aankondiging deze maand. Het scherm heeft een grootte van rond de 6 inch met een resolutie van 1920×1080. De processor is vermoedelijk een Snapdragon 800 van Qualcomm.

LG G Flex onhandig in je broekzak?

Bij het zien van de renders stellen de meeste mensen zich direct iets af: in hoeverre is het fijn om de G Flex in je broekzak te hebben? Als we uitgaan van de dikte van de LG G2 (8,9mm) dan heeft de G Flex een totale dikte van rond de 19mm en dat is vrij fors voor in een broekzak. Het kan wel, maar vanwege het feit dat het toestel gebogen is zal het toch raar zitten waarschijnlijk.

LG G Flex dikteBron: Engadget

 


Tags: , , , , ,