LG G Flex te zien in een video en foto’s

Soms komt een lek uit de gekste hoek, bijvoorbeeld in het geval van de nieuwste lek van de LG G Flex. Opeens dook het toestel namelijk op tijdens een talkshow op de Argentijnse tv-zende Telefe.

LG G Flex duikt op in Argentijnse talkshow

We spreken geen Argentijns dus we weet niet precies het verhaal achter de verschijning van de LG G Flex in de talkshow, maar het is wel voor het eerst dat het toestel in vol ornaat te aanschouwen is.


De LG G Flex is te zien vanaf de 30 seconden

Gelukkig heeft Youtube een handige ondertitel-optie inclusief de mogelijkheid alles te vertalen. Het is niet perfect maar geeft je wel de grove lijnen van een verhaal. Zo heeft het toestel een 6 inch scherm en de buiging van het scherm doet denken aan de buiging van een biscoopscherm. Het meest interessante is echter dat de presentator zegt (of lijkt te zeggen) dat de prijs van de LG G Flex binnenkort bekendgemaakt wordt in Zuid-Korea waarbij het mogelijk hint naar een zeer spoedige aankondiging. Het toestel zal Zuid-Korea overigens niet verlaten en wordt alleen daar uitgebracht.

Ook de Samsung Galaxy Round wordt maar zeer beperkt verkocht, mogelijk doordat massaproductie van gebogen schermen nog niet mogelijk is. LG loopt met de LG G Flex waarschijnlijk tegen hetzelfde probleem aan.

LG G Flex gebogen versie van de LG G2?

LG G Flex_02Qua design lijkt de LG G Flex erg veel op de LG G2 en dat geeft enigszins een indicatie van de specificaties. Zo zal de LG G Flex hoogstwaarschijnlijk een Snapdragon 800 quadcore-processor hebben, 2GB werkgeheugen, 16 of 32GB opslaggeheugen en een 13-megapixelcamera. Net als bij de LG G2 bevinden de aan/uit-knop en volume-knoppen zich op de achterkant, onder de camera.

 


Tags: , , , , ,