Gerucht: LG G4 wordt eind april uitgebracht

De LG G4 is nog altijd niet aangekondigd maar de nieuwste telefoon van LG zou wel eens eind april uitgebracht kunnen worden. Vorige week hadden we al foto’s (al is het niet zeker dat het de LG G4 is) en nu een releasedatum. Stukje bij beetje komt er steeds meer informatie vrij!

Het gerucht komt voort uit bronnen binnen de industrie die eind april aangeven als releasedatum van de LG G4. Een specifieke datum wordt niet gegeven maar eind april ligt wel in lijn met eerdere geruchten over een release in april. Als het klopt dan zou de aankondiging ergens begin of midden april moeten zijn en worden de uitnodigingen de komende twee á drie weken verstuurd. Dus mocht het gerucht kloppen dan weten we dat snel genoeg.

Wat de bronnen binnen de industrie ook weten te melden is dat het scherm van de LG G4 een grootte zal hebben van rond de 5 inch. Ook zal het scherm licht gebogen zijn, wat ook in lijn ligt met eerdere geruchten.

Op de hoogte blijven van acties?
Meld je aan voor de LG G4 alert

LG-G4-rendersBron: The Korea Herald


Tags: , , , ,