“Samsung Galaxy S6 gaat records breken”

In een reactie op het gerucht dat de Samsung Galaxy S6 en Galaxy S6 Edge samen al 20 miljoen keer zijn besteld heeft Samsung aangegeven het volste vertrouwen te hebben in de twee toestellen. Samsung verwacht dat de Galaxy S6 verkooprecords gaat breken.

Bestel uiterlijk 9 april en ontvang een draadloze lader cadeau:
Samsung Galaxy S6 prijzen vergelijken
Samsung Galaxy S6 Edge prijzen vergelijken

Samsung-Galaxy-S6-EdgeEen topman van Samsung gaf eerder deze week bij de Korea Times aan dat de Samsung Galaxy S6 en Galaxy S6 Edge wereldwijd al meer dan 20 miljoen keer zijn besteld door providers. Samsung zelf heeft dat nog niet bevestigd maar geeft in een reactie wel aan het volste vertrouwen te hebben in beide toestellen. “Je moet het wel met me eens zijn. De eerste reacties op de S6 zijn echt goed, nietwaar?“, aldus Shin Jong-kyun, een van de CEO’s van Samsung. “We hebben echt ons best gedaan. We zullen zien wat er gebeurt.” Bij Samsung hebben ze er zelfs vertrouwen in dat de Galaxy S6 gemakkelijk de vorige verkooprecords van het bedrijf moet kunnen breken.

Het vorige model, de Samsung Galaxy S5 deed het qua verkopen minder dan verwacht, maar de Galaxy S6 lijkt daar als een wals overheen te gaan. “De Galaxy S6 en Galaxy S6 Edge zullen een aanzienlijk marktaandeel vergaren in het high-end segment van de smartphonemarkt“, aldus Jong-kyun. De CEO is erg blij met de positieve reacties en hij gaf aan dat hij erin gelooft dat de Galaxy S6 het bedrijf zal helpen de winst te vergroten.

Actie: gratis draadloze lader (t/m 9 april)

Ook op GSMacties.nl merken we dat de Samsung Galaxy S6 en de Galaxy S6 Edge sinds de aankondiging erg veel aandacht krijgen van onze bezoekers. Er worden volop prijsvergelijkingen gemaakt en met name de Galaxy S6 wordt al veel besteld. Beide telefoons zijn vanaf 10 april leverbaar en als je uiterlijk 9 april bestelt krijg je van Samsung een draadloze lader cadeau. Wil je een van deze telefoons hebben en wil je profiteren van deze actie? Vergelijk dan hier op GSMacties.nl de prijzen van de Samsung Galaxy S6 of de prijzen van de Galaxy S6 Edge.

Bestel uiterlijk 9 april en ontvang een draadloze lader cadeau:
Samsung Galaxy S6 prijzen vergelijken
Samsung Galaxy S6 Edge prijzen vergelijken

Bron: Korea Times (1 & 2)

 


Tags: , , , ,