Samsung Galaxy S6 en S6 Edge te zien op foto’s

1 maart is het zo ver: de onthulling van de langverwachte Samsung Galaxy S6 en Galaxy S6 Edge. Eerder deze week werd al een foto van de Galaxy S6 Edge geplaatst door T-Mobile maar nu zijn van beide toestellen foto’s uitgelekt.

Galaxy-S6-en-S6-EdgeEr zijn diverse foto’s uitgelekt van de Samsung Galaxy S6 en Galaxy S6 Edge. Beide toestellen zijn in al hun glorie te zien en laten weinig over aan de verbeelding. Aan de voorkant lijkt de Galaxy S6 veel op zijn voorganger, maar de zijkant en achterkant zijn flink aangepakt. De Galaxy S6 Edge heeft grotendeels hetzelfde design, maar het scherm is aan beide kanten over de rand heen gevouwen.

Galaxy-S6-achterkantGalaxy-S6-randDe rand van de toestellen is van geborsteld metaal/aluminium en de achterkant is egaal, op de camera na want die steekt een beetje uit. Die achterkant is overigens niet verwijderbaar en er zou ook geen plaats zijn voor een MicroSD-kaartje.

De Samsung Galaxy S6 Edge lijkt veel op zijn broertje maar heeft een scherm dat over de zijkant heen gebogen is. Die gebogen schermrand lijkt kleiner te zijn dan bij de Galaxy Note 4.

Het kan natuurlijk zo zijn dat de foto’s nep zijn en dat we de echte Galaxy S6 pas op 1 maart gaan zien, maar het ziet er allemaal wel echt genoeg uit om te kunnen zeggen dat dit waarschijnlijk het echte spul is.

Als eerste op de hoogte van de prijzen?
Meld je aan voor de Samsung Galaxy S6 alert!
Meld je aan voor de Samsung Galaxy S6 Edge alert!

Bron: Engadget


Tags: , , , , , ,