Samsung wil mogelijk 10 miljoen Galaxy S6 Edge-toestellen verkopen

Samsung zou dit jaar in totaal maar liefst 10 miljoen Galaxy S6 Edge-toestellen willen verkopen. Daarnaast zou de Galaxy S6 Edge een scherm hebben dat om twee randen heen gevouwen is in plaats van maar één rand.

Er bestaat een kans dat de Galaxy S6 en Galaxy S6 Edge aanwezig zijn in Las Vegas tijdens CES 2015. Samsung wil de toestellen mogelijk presenteren aan providers en retailers. Dat betekent dat wij als consumenten nog even moeten wachten op een officiële aankondiging, maar die volgt mogelijk zo rond het MWC begin maart.

Galaxy-S6-EdgeZowel de normale Galaxy S6 als Galaxy S6 Edge zijn nog in mysterie gehuld, maar van de Galaxy S6 Edge is wat nieuwe informatie naar boven gekomen. Zo zou het toestel een scherm hebben dat over twee randen gevouwen is. De Galaxy Note 4 Edge, de eerste ‘Edge’ van Samsung heeft een scherm dat over één kant heen gevouwen is. Doordat het scherm van de Galaxy 6 Edge over twee zijden heen gevouwen is wordt de deur geopend voor een hoop nieuwe features. Bij de Galaxy Note 4 Edge kan het scherm aan de zijkant al gebruikt worden voor notificaties en snelkoppelingen en dat idee kan uiteraard verder uitgebreid worden.

Hier boven zie je hoe de Galaxy 6 Edge er mogelijk uit kan zien. Nu is dit een aangepaste Note 4 Edge, maar dan met een scherm aan beide zijden en op deze manier krijg je een beetje een idee van wat je kunt verwachten.

In totaal zou Samsung 10 miljoen Galaxy S6 Edge-toestellen willen verkopen tegenover 35 miljoen normale Galaxy S6-toestellen. In totaal zou Samsung 45 tot 52 toestellen willen verkopen.

Meld je aan voor de Samsung Galaxy S6 alert en blijf op de hoogte van acties!
Meld je aan voor de Samsung Galaxy S6 Edge alert en blijf op de hoogte van acties!

Bron: BGR


Tags: , , , ,