Gerucht: Galaxy S6 wordt deze week getoond aan select publiek

Samsung zou tijdens CES 2015 de Galaxy S6 en Galaxy S6 Edge willen tonen aan een select aantal partners. De kans is dus groot dat de toestellen wel aanwezig zijn op de beurs in Las Vegas maar dat wij er niks van zullen zien.

SamsungDe officiële aankondiging van de Samsung Galaxy S6 en Galaxy S6 Edgde volgt misschien later maar de twee toestellen worden deze week mogelijk al getoond aan een aantal partners tijden CES, een elektronicabeurs in Las Vegas. Eerder kwam er al een gerucht uit over een mogelijke aankondiging van de Galaxy S6 tijdens CES.

Het zou echter kunnen zijn dat de aankondiging deze week bedoeld is voor retailers en providers om die al een beetje warm te maken. Een officiële publieke aankondiging volgt dan mogelijk later.

Samsung Galaxy S6-behuizing te zien

Galaxy-S6-behuizingOp het internet zijn foto’s verschenen van de metalen behuizing van de Galaxy S6. Het zou voor het eerst zijn dat een Galaxy S-toestel een metalen behuizing krijgt want voorheen werd altijd gebruikgemaakt van kunststof. Naast het gerucht dat dit de behuizing van de Galaxy S6 zou zijn gaat ook het gerucht dat het hier gaat om de behuizing van een Galaxy A5-prototype.

Wel zou de Galaxy S6 qua design afwijken van zijn voorgangers maar op dit moment zijn er nog geen eenduidige lekken te zien geweest van het toestel.

Bron: GSMarena & GSMarena


Tags: , , , ,