Foto van Galaxy S6 Edge te zien op website T-Mobile

Op de Amerikaanse website van T-Mobile is een foto verschenen van de Galaxy S6 Edge. Geen vaag gerucht, geen gelekte foto of een zelfgemaakt concept maar een door Samsung vrijgegeven teaser waar het toestel prima op te zien is.

Six-AppealDe laatste paar dagen is Samsung al volop bezig met het teasen van wat we kunnen verwachten op 1 maart. De meest onthullende teaser is nu te zien op de website van T-Mobile. Het plaatje toont de Samsung Galaxy S6 Edge met daaronder de tekst “The Next Big Thing is Almost Here” waarmee gedoeld wordt op 1 maart.

Uiteindelijk blijven er nog altijd een paar vragen over ondanks dat dit is een best duidelijke teaser is. Komt er alleen een Edge-variant of ook een normale variant? Heeft de Edge een gebogen rand aan beide kanten of niet? Als de geruchten kloppen dan komt er een Samsung Galaxy S6 én een Samsung Galaxy S6 Edge en de Edge zou een gebogen rand aan beide zijkanten hebben. Of dat ook klopt weten we over ongeveer een weekje.

Als eerste op de hoogte van de prijzen?
Meld je aan voor de Samsung Galaxy S6 Edge alert!

Speciaal voor de geïnteresseerden hebben we het toestel even losgehaald van het officiële plaatje en op een witte achtergrond geplaatst zodat je alles wat beter kunt zien:

Galaxy-S6-Edge-uitgeknipt_metlogo


Tags: , , , , , , ,