Samsung toont nieuwe teaser Galaxy S6

Samsung heeft een nieuwe teaser getoond van de Samsung Galaxy S6. Het toestel zelf is daar niet in te zien, maar als we het filmpje mogen geloven wordt de Galaxy S6 een erg snel toestel waar je meer mee kunt doen in minder tijd.

Met een snellere en meer efficiënte processor kun je meer doen in minder tijd waardoor je in theorie uiteindelijk langer met een acculading kan doen. Dat is dan ook de focus van de nieuwe teaser van de Galaxy S6 die door Samsung vrijgegeven is.

2015 het jaar van draadloos opladen volgens Samsung

Naast het tonen van de teaser heeft Samsung in een blogpost ook gepraat over draadloos opladen. Dit kan een indicatie zijn dat de Galaxy S6 draadloos opgeladen kan worden. Ze hebben het in de blogpost kort over de geschiedenis van draadloos opladen via inductie en het bedrijf denkt dat 2015 het jaar van draadloos opladen gaat worden. “Vorig jaar kwamen er componenten op de markt waarmee meerdere standaarden (met betrekking tot draadloos opladen) op een enkele chip waren verwerkt. Doorgaans duurt het 6 tot 12 maanden om dergelijke nieuwe componenten te integreren en in de markt te zetten, waardoor je er van uit kunt gaan dat meerdere van deze producten dit jaar beschikbaar zullen zijn voor consumenten“, aldus Samsung. Of daarmee bedoeld wordt dat de Galaxy S6 al deze nieuwe componenten zal bevatten is niet duidelijk, maar die kans is aanwezig.

Het wordt verwacht dat 2015 een belangrijk jaar gaat worden voor de groei van het uitrollen van draadloos opladen, zeker nu oplaadstation voor draadloos opladen in steeds meer publieke plaatsen te vinden zijn. Samsung zal in een hogere versnelling werken en indrukwekkende telefoons uitbrengen om draadloos opladen te democratiseren. Met onze nieuwe Galaxy-smartphones zullen gebruikers een nieuwe draadloze wereld ontdekken zoals ze die nog nooit gezien hebben“, vervolgt Samsung. Samsung heeft dus grote plannen wat draadloos opladen betreft maar wat ze precies voor ons in petto hebben is nog een raadsel.

Bron: Samsung Tomorrow


Tags: , , , , , ,