Design van de Galaxy S6 mogelijk gelekt

Er is een plaatje online verschenen waarop mogelijk de Galaxy S6 te zien is. Volgens SamMobile zou dit wel eens het eerste echte lek van het design kunnen zijn. Ook is de Samsung Galaxy S6 opgedoken in een import-database.

Galaxy-S6-3d-modelWaar het plaatje van het mogelijke Samsung Galaxy S6-design vandaan komt is niet bekend maar het gaat duidelijk om een 3D-model zonder enige kleuren. Een soort digitale variant van een prototype van klei dus. De hoeken zijn afgerond, de homeknop is iets groter, onder aan zitten de audio- en USB-aansluitingen. Bovenaan bevinden zich de proxomity sensor en lichtsensor, de frontcamera en de speaker voor je oor. Links zitten de knoppen voor het volume.

Wat direct opvalt is dat het toestel een soort mix lijkt tussen de Galaxy S5 en de iPhone 6. Het is mogelijk niet het revolutionaire nieuwe design waar door velen op gehoopt wordt. Er is echter nog hoop in de vorm van een eerder gerucht. Samsung zou namelijk meerdere ontwerpen hebben gemaakt en dit gelekte ontwerp zou dus een afgekeurde versie kunnen zijn. Het zou ook kunnen dat het bovenstaande model compleet nep is natuurlijk.

Galaxy-S6-databaseDan is er nog de Galaxy S6 in de importdatabase van Zauba. Nu is dat niet meer dan wat regels tekst in een Excel-sheet maar het is toch weer een beetje extra informatie. De Samsung SM-G920V (wat de Galaxy S6 zou zijn) heeft een 5 inch-scherm. Diezelfde G920V is ook te vinden op de website van Samsung (wederom wat regels tekst) en onthult wat meer informatie. Zo heeft het scherm een resolutie van 1440×2560 pixels en de chipset maakt gebruik van een ARM11-processor.

De Samsung Galaxy S6 wordt hoogstwaarschijnlijk tijdens het Mobile World Congress aangekondigd begin maart.

Bron: SamMobile & MakTechBlog


Tags: , , ,