Samsung Galaxy 6 onthuld op 2 maart; uiteindelijke design nog niet bekend

Een anonieme official van Samsung heeft gemeld aan een Zuid-Koreaanse website dat de Samsung Galaxy S6 op 2 maart tijdens het Mobile World Congress onthuld wordt. Daarnaast zou het uiteindelijke design van de S6 op dit moment nog niet vast staan.

Galaxy-S6-EdgeSamsung zou diverse prototypes ontwikkeld hebben van de Galaxy S6 maar moet nog beslissen welk prototype uiteindelijk gebruikt gaat worden voor de uiteindelijke versie. Dat kan verklaren waarom er nog geen foto’s gelekt zijn en waarom er nog geen concrete informatie gelekt is over het design. Prototypes blijven vaak redelijk geheim binnen bedrijven waardoor slechts een handjevol mensen er mee in aanraking komt. De kans dat zoiets uitlekt is dan ook véél kleiner dan wanneer er al massaal onderdelen geproduceerd moeten worden.

Samsung zou er ook nog niet uit zijn of er gebruik gemaakt gaat worden van een scherm dat over de randen heen buigt of dat er voor een normaler scherm gekozen wordt. Dat zou kunnen betekenen dat de Galaxy S6 Edge één van de prototypes is van de Galaxy S6 en dat er niet twee maar één toestel aangekondigd gaat worden tijdens het MWC in Barcelona.

Eerder werd verwacht dat de Galaxy S6 een Snapdragon 810 aan boord zou hebben maar het lijkt er steeds meer op dat Samsung gaat kiezen voor een zelf ontwikkelde Exynos-chipset. Waarom die keuze mogelijk gemaakt wordt is niet bekend.

Meer duidelijkheid gaan we krijgen op 2 maart want volgens de anonieme official zal Samsung dan de Galaxy S6 onthullen.

Bron: GSMarena


Tags: , , , ,