Gerucht: Galaxy Note 5 en Galaxy S6 Edge+ vanaf 21 augustus te koop

Volgens de laatste geruchten zijn er vanaf 21 augustus twee nieuwe phablets van Samsung te koop. Het gaat om de Samsung Galaxy Note 5 en de Samsung Galaxy S6 Edge+ en ze worden op 12 augustus aangekondigd.

Samsung Galaxy S4 ConceptNormaal kondigt Samsung zijn nieuwe Galaxy Note aan tijdens de IFA-beurs, maar als de geruchten kloppen dan pakt Samsung het dit jaar anders aan en gaat Samsung op 12 augustus de Galaxy Note 5 en Galaxy S6 Edge+ aankondigen. Ook wordt op die datum waarschijnlijk Samsung Pay aangekondigd, waarmee ze de concurrentie aangaan met Apple Pay. De twee high-end phablets zouden op 21 augustus al verkrijgbaar moeten zijn.

Samsung Galaxy Note 5

Van de beide phablets zijn ook renders uitgelekt. Eerst zie je de Samsung Galaxy Note 5:

Galaxy-Note-5

De Galaxy Note 5 heeft een 5,7 inch-scherm met een resolutie van 1440 x 2560 pixels, 4GB werkgeheugen, als chipset de Exynos 7422, achterop een 16-megapixelcamera en voorop een 5-megapixelcamera. Het design lijkt veel op de Samsung Galaxy S6 en de S-Pen zou meer als een echte pen aan moeten voelen (en ogen).

Samsung Galaxy S6 Edge+

En dan is er nog de Samsung Galaxy S6 Edge+, wat eigenlijk gewoon een grotere Galaxy S6 Edge is.

Galaxy-S6-Edge-PlusOok de Galaxy S6 Edge+ krijgt een 5,7 inch-scherm met een resolutie van 1440 x 2560 pixels, uiteraard met de buiging aan de zijkanten. Er zit 3GB werkgeheugen in en de Exynos 7420-chipset.

Bron: Sammobile


Tags: , , , , , ,