Gerucht: Galaxy Note 5 krijgt Galaxy S6-design

SamMobile heeft van anonieme bronnen wat informatie gekregen over de Samsung Galaxy Note 5 en Galaxy S6 Edge Plus. Zo zouden beide een 5,7 inch-scherm krijgen en de Galaxy Note 5 zou qua ontwerp lijken op de Galaxy S6.

Samsung

Samsung gaat dit najaar waarschijnlijk met twee phablets komen, namelijk de Galaxy Note 5 en Galaxy S6 Edge Plus. Mogelijk worden beide phablets aangekondigd tijdens de IFA-beurs in september.

Samsung Galaxy Note 5

De Samsung Galaxy Note 5 heeft als projectnaam Project Noble. Mogelijk zit er een Exynos 7422-chip in. De Exynos 7422 zou een alles-in-één oplossing zijn en combineert een octa-core processor, de grafische chip, werkgeheugen, opslag en 4G-technologie in één chip. Het 5,7 inch-scherm zou een resolutie hebben van 1440×2560 pixels. Qua design zou de Galaxy Note 5 lijken op de Galaxy S6. Ook zou de telefoon een glazen achterkant hebben, net als de Galaxy S6. De kleuren waarin de Note 5 verkrijgbaar zal zijn, zijn zwart, goud, zilver en wit.

Samsung Galaxy S6 Edge Plus

De tweede phablet is de Galaxy S6 Edge Plus en die heeft als projectnaam Project Zen. In feite wordt dit gewoon een grotere variant van de Galaxy S6 Edge. Aan boord vinden we een Snapdragon 808, 32GB opslag, een 16-megapixelcamera met optische beeldstabilisatie, een 5-megapixelcamera aan de voorkant en een 3000mAh-accu. Net als de Note 5 zou de Galaxy S6 Edge Plus een 5,7 inch-scherm hebben met een resolutie van 1440×2560 pixels. Het grote verschil is dat het scherm van de Galaxy S6 Edge Plus aan beide kanten gebogen is, net als bij de normale versie.

Bron: SamMobile

 

 


Tags: , , , , ,