ING Bankieren app laat je betalen met je stem

Vandaag wordt de ING Bankieren app geüpdatet met een aantal leuke functies. Zo is het vanaf vandaag onder andere mogelijk om te betalen met je vingerafdruk en in te loggen met je stem.

ING-Mobiel-BankierenInloggen met je vingerafdruk kon al met de Bankieren app van ING op de iPhone 6 en iPhone 6 Plus, maar vanaf vandaag kun je ook betalen met je vingerafdruk. Ook dat kan alleen maar op de iPhone 6 en iPhone 6 Plus. Dat is vrij opvallend omdat steeds meer Android-smartphones ook beschikken over een vingerafdrukscanner. Mogelijk dat ING Android-ondersteuning later nog toevoegt.

Helemaal nieuw is de mogelijkheid in te loggen en te betalen met je stem. De app herkend de gebruiker aan zijn stem waardoor je niet met een code in hoeft te loggen. Om alles in te stellen voor je stem moet je een aantal keer een testzin uitspreken om de app te kalibreren.

De update van de ING Bankieren app is beschikbaar voor Android en iOS.


Tags: , , ,