Terug naar de 80’s met Kung Fury

Vandaag is een speciale dag voor heel wat mensen. De korte film Kung Fury is namelijk online uitgebracht maar er is ook een game van de film uitgebracht voor Android en iOS. Ben jij er klaar voor om kont te schoppen in 80’s stijl?

Kung-FuryEind 2013 verscheen er een Kickstarter-campagne voor de film Kung Fury. Bijgevoegd was een stukje film zodat geïnteresseerden wisten wat ze konden verwachten. De actie in het filmpje was ronduit absurd, over the top en overgoten met een heel erg overdreven jaren 80-sausje. Maar mede door deze stijl ging het filmpje al snel rond en vergaarde Kung Fury heel wat fans. Dit jaar verscheen er nog een videoclip met beelden uit de film en een nummer gezongen door David Hasselhoff en vandaag is de film uitgebracht, online, en voor iedereen gratis om te kijken!

Wat ook gratis is is de Kung Fury-game voor Android en iOS. De game doet erg denken aan de oude vechtspellen die je vond in de arcadehallen. Je rent door straten heen en moet vele tegenstanders verslaan zonder zelf af te gaan.

Kung Fury spelen?
Download Kung Fury gratis voor iOS
Download Kung Fury gratis voor Android

Tags: , , ,