Een spelletje voor in het weekend: Toilet Time

 Oké, voordat je wegklikt vanwege de titel, wacht nog even. Toilet Time is namelijk geen smerige game bomvol toilethumor. Nee, Toilet Time is een collectie leuke minigames die perfect zijn om de tijd te doden.

Toilet-Time-01Zoals we het meestal doen hebben we van tevoren gekeken of deze game beschikbaar is voor de drie grote besturingssystemen. Dat betekent dus dat je spelletjes kunt spelen ongeacht of je op Android, iOS of Windows Phone zit!

Toilet-Time-02Het doel van Toilet Time is eenvoudig, namelijk korte puzzels oplossen in een korte tijd. Dat kan gaan om mensen naar het juiste toilet sturen, insecten pletten, de temperatuur van een douche goed instellen en ervoor zorgen dat de telefoon en sleutels van iemand niet in het toilet vallen. In de basis dus erg simpel maar naarmate je meer punten behaald gaat het sneller en moet je meer doen in een kortere tijd. En dat is de charme van Toilet Time. De puzzels zijn te simpel maar door het tempo op te voeren raak je sneller gestrest waardoor je fouten gaat maken.

Juist omdat Toilet Time geen moeilijk spel is kun je het gemakkelijk even tussendoor spelen. Hoe meer je speelt, hoe beter je wordt en hoe meer trofeeën je vrij speelt.

Je kunt ook af gaan in Toilet Time. Je krijgt als je begint vier levens in de vorm van toiletrollen en elke keer als je een puzzel fout of niet op tijd oplost verlies je een toiletrol. Als je vier toiletrollen kwijt bent is het game over en krijg je je score te zien. Afhankelijk van de score die je hebt behaald krijg je toiletontstoppers als beloning en je krijgt misschien een sleutel om toiletten vrij te spelen in het museum.

Download Toilet Time gratis in iTunes
Download Toilet Time gratis in de Google Play Store
Download Toilet Time gratis in de Windows Phone Store

 

Op zoek naar meer games of nieuws over games en gaming? Klik dan hier.


Tags: , , , , , ,

Reacties zijn gesloten.