Samsung Galaxy S6 Mini duikt op

Er zijn foto’s opgedoken van de Samsung Galaxy S6 Mini, een telefoon die eigenlijk iedereen wel verwacht maar waar nog maar zéér weinig over naar buiten is gekomen. Ook specificaties zijn deels uitgelekt.

De Samsung Galaxy S4 Mini en Galaxy S5 Mini kwamen beide uit in juli maar rondom de Galaxy S6 Mini is het nog altijd akelig stil, ook al zitten we bijna in augustus. Toch lijkt het erop dat de telefoon nog gewoon in de planning staat. Er zijn namelijk foto’s uitgelekt van de Galaxy S6 Mini. Qua design lijkt het zoals verwacht veel op de Samsung Galaxy S6 maar het scherm is met 4,6 of 4,7 inch een stuk kleiner.

Galaxy-S6-Mini-voorkant

Galaxy-S6-mini-onderkant

De specificaties zijn volgens geruchten als volgt: een scherm met een resolutie van 720×1280 pixels, een Snapdragon 808-chip, 2GB werkgeheugen en een 15-megapixelcamera. Het zal dus, net als zijn voorgangers, een mid-range smartphone worden.

Op 13 augustus gaat Samsung de Galaxy Note 5 en Galaxy 6 Edge+ aankondigen en het zou zomaar kunnen dat ook de Galaxy S6 Mini dan zijn opwachting maakt. Maar dat is op dit moment puur gissen. Een volgende moment dat Samsung een aankondiging zou kunnen doen is de IFA-beurs in Berlijn, maar die vindt pas in september plaats.


Tags: , , ,