Apple houdt persconferentie op 9 september

Apple heeft uitnodigingen verstuurd voor een evenement op 9 september. Hoogstwaarschijnlijk worden op 9 september de iPhone 6S, iPhone 6S Plus en de iPhone 6C aangekondigd.

Apple-9-september-2015

Wat er op 9 september aangekondigd wordt kunnen we natuurlijk wel raden: de iPhone 6S, iPhone 6S Plus en hoogstwaarschijnlijk ook de iPhone 6C. Tevens zou Apple een nieuwe versie van Apple TV uit gaan brengen en de releasedatums van iOS 9 en watchOS 2 zullen bekendgemaakt worden.

Siri, kun je een hint geven?

Wie nu aan Siri vraagt of ze een hint kunnen krijgen kan rekenen op diverse antwoorden. Zo kan ze zeggen dat je schattig bent omdat je zo wanhopig informatie wilt hebben, of ze kan zeggen dat ze gehoord heeft dat er iets groots gaat gebeuren op 9 september.

Apple-9-september-Siri

De iPhones zullen qua uiterlijk weinig verschillen van de huidige modellen en de upgrades zullen vooral in de hardware zitten. De grootste vernieuwing gaat waarschijnlijk Force Touch zijn. De nieuwe technologie zorgt ervoor dat het scherm verschillende variaties in druk waar kan nemen waardoor er een andere optie gekoppeld kan worden aan een knopje wanneer je hard drukt bijvoorbeeld.

Bekijk de persconferentie 9 september vanaf 19:00 uur

Om 19:00 uur Nederlandse tijd op 9 september zal de persconferentie plaatsvinden. Voorheen kon je de livestream alleen bekijken op een Apple-apparaat maar nu biedt Apple ook mogelijkheden voor Windows-gebruikers.


Tags: , , , , , , ,