iPhone 6C te zien op foto’s

We hadden vorige week het bericht dat Apple zou werken aan onder andere iPhone 6C en nu zijn er van die telefoon foto’s opgedoken. Qua design lijkt het veel op de iPhone 5C maar een aantal dingen zijn wel veranderd.

Het lijkt erop, afgaande op de foto’s, dat de iPhone 6C nagenoeg identiek zal zijn aan de iPhone 5C wat design betreft. Dezelfde plastic behuizing en even groot. Toch zijn er een aantal puntjes die anders zijn.

iPhone-6C-flitserAan de achterkant is de flitser veranderd. Deze was eerst rond maar is nu langwerpig, mogelijk omdat er twee flitslampjes zitten. Het kan ook zijn dat er maar één lampje in zit en dat de ovale vorm gewoon puur cosmetisch is.

iPhone-6C-speakergrillDe onderkant is ook iets anders, maar niet heel veel. Zo is in principe alleen de speaker wat aangepast door meer gaatjes te plaatsen. Geen schokkende verandering maar mogelijk wel positief voor het geluid dat uit de iPhone 6C zal komen.

Nieuwe iPhones in september

Ieder jaar in september kondigt Apple zijn nieuwste iPhones aan. In 2013 werd voor het eerst een tweede model geïntroduceerd, de iPhone 5C. In 2014 bleef een C-model achterwege maar werd eveneens de iPhone vernieuwd met een groter standaardmodel, de iPhone 6 met een scherm van 4,7 inch en met de toevoeging van de iPhone 6 Plus met een scherm van 5,5 inch. Dit jaar gaat Apple volgens het gerucht verder met de twee nieuwe modellen en komen ze met de iPhone 6S en iPhone 6S Plus. Nieuw is de toevoeging van een derde model, namelijk de iPhone 6C. Deze zal qua hardware gelijk zijn aan de iPhone 6, maar neemt het design over van de iPhone 5C.

Apple kondigt ieder jaar op de tweede dinsdag van september zijn nieuwe iPhones aan en dit jaar zal dat op 8 september vallen. Dat duurt op het moment van schrijven nog 159 dagen, dus iets minder dan een half jaartje.

Bron: Future Supplier


Tags: , , , , ,