Wat kunnen we vanavond verwachten van Apple?

Vanavond is het zo ver: Apple gaat mogelijk de iPhone 5S en iPhone 5C aankondigen tijdens een eigen evenement. Om 19:00 uur (Nederlandse tijd) begint het evenement waar veel ogen op gericht zijn.

Wat kun je vanavond verwachten van Apple?

Wel of geen iPhone 5S? Wel of geen iPhone 5C? En hoe zit het met de iWatch? Gaan we daar wat van zien? Over ongeveer twee uur weten we het want om 19:00 uur begint het Apple Event. Of er een livestream aangeboden wordt door Apple is echter nog niet bekend maar er wordt van uit gegaan dat er geen livestream aangeboden gaat worden.

iPhone 5S

De kans dat de iPhone 5S aangekondigd gaat worden is nagenoeg 100 procent. Apple moet met een opvolger van de iPhone 5 komen en er zijn flink wat iPhone 5S-details gelekt de afgelopen maanden. Zo zijn de kleuren gelekt: zwart, wit, zilver en champagne. Ook lijkt het erop dat de iPhone 5S een vingerafdrukscanner aan boord heeft. Deze zou verwerkt zitten in de home-knop. Nog een andere verandering zou de dubbel LED-flitser zijn.

Verder zal het design onaangepast blijven. Als besturingssysteem zal er uiteraard het nieuwe iOS 7 aanwezig zijn op de iPhone 5S.

Schrijf je in voor de iPhone 5S-alert! Je krijgt dan een e-mail zodra er acties beschikbaar zijn van het toestel.

iPhone 5C

Apple gaat vanavond voor het eerst in zijn geschiedenis misschien een tweede iPhone aankondigen. De iPhone 5C moet samen met de iPhone 5S uit gaan komen en zal het middensegment gaan bedienen. Het aluminium heeft plaatsgemaakt voor plastic en in plaats van ‘luxe’ kleuren is er gekozen voor fellere, speelsere kleuren. Qua grootte zal de iPhone 5C ongeveer gelijk zijn aan de iPhone 5S.

Ook op de iPhone 5C zal iOS 7 staan, al is onduidelijk of dit goedkopere model ook alle functies zal hebben van iOS 7 op de iPhone 5S.

Schrijf je in voor de iPhone 5C-alert! Je krijgt dan een e-mail zodra er acties beschikbaar zijn van het toestel.

iOS 7

iOS 7 - 01De kans dat iOS 7 vanavond officieel uitgebracht gaat worden voor het grote publiek is redelijk groot. iOS 7 is een grote verandering, met name door de felle kleurtjes en het plattere design. Ook bevat een hoop vernieuwde schermen zoals het lockscreen, notificatiecentrum en de weer-app. Ook zijn onder andere de camera-app, mail-app en Siri vernieuwd.

iOS 7 oogt in ieder geval een stuk speelser dan eerdere versies van het besturingssysteem.

Houd GSMacties.nl vanavond in de gaten!

Uiteraard zullen wij vanavond een bericht plaatsen waarin we je up-to-date houden over de aankondigingen van Apple. Als er een livestream beschikbaar is plaatsen we uiteraard een link zodat jij ook kunt kijken naar de persconferentie.


Tags: , , , , ,