Gerucht: Apple komt dit jaar met twee grotere iPhones

De geruchten over grotere iPhones blijven zich opstapelen. Nu komt ook The Wall Street Journal met het gerucht naar buiten dat Apple dit jaar mogelijk met twee grotere iPhones op de proppen komt.

Nieuw gerucht ‘bevestigt’ komst van twee grotere iPhones

Volgens eerdere geruchten wil Apple dit jaar twee grotere iPhones uitbrengen, eentje met een scherm van rond de 4,7 inch en eentje met een scherm van rond de 5,5 inch. Nu meldt ook The Wall Street Journal dat het van bronnen heeft vernomen dat Apple dit inderdaad van plan is. Doorgaans is The Wall Street Journal goed ingelicht waardoor dit het gerucht flink wat kracht bij zet. Mogelijk kiest Apple voor de grotere formaten om beter te kunnen concurreren met de high-end toestellen van Samsung.

iPhone 6 - 1Wel zou er binnen Apple momenteel nog een discussie lopen over wanneer de toestellen uitgebracht gaan worden. Zo zou Apple eerst één model van de iPhone 6 uit willen brengen en daarna het andere model.

iPhone 5C verdwijnt uit de winkels

Een ander gerucht is dat Apple van plan is de iPhone 5C mogelijk uit het assortiment te halen. Deze verkoopt slechter dan de iPhone 5S en is het onderwerp geweest van veel discussies. Apple verkoopt momenteel ook nog de iPhone 4S 8GB om een lager segment in de markt te bedienen. Als de 5C uit het assortiment verdwijnt dan hebben ze alleen geen goedkoper model meer met specificaties van de 5-serie. Misschien dat Apple in plaats van de iPhone 5C de iPhone 5 8GB uit gaat brengen?

Bron: Nu.nl


Tags: , , , ,