Apple brengt de iPhone 5C 8GB uit

Bij de Britse provider O2 is de iPhone 5C 8GB op de website verschenen. Apple zelf heeft kort daarna het toestel aangekondigd waardoor eerdere geruchten over een release op dinsdag (vandaag dus) bevestigd zijn.

Apple brengt de iPhone 5C 8GB uit

iPhone 5C 8GBApple brengt doorgaans enkele maanden na een release een 8GB-versie uit van een toestel maar de 8GB-versie van de iPhone 5C komt als een redelijke verrassing. Er zijn al veel geruchten geweest over de tegenvallende verkopen van de iPhone 5C en er zouden flink wat toestellen stof liggen te verzamelen. Nu is de iPhone 5C 8GB op de website van de Britse provider O2 verschenen en kort daarna verscheen het toestel op de Duitse en Britse website van Apple. De prijs van de iPhone 5C 8GB ligt zo’n 70 euro lager dan het 16GB-model. Hiermee komt de iPhone 5C 8GB tussen de iPhone 5C 16GB en iPhone 4S 8GB in te zitten qua prijs.

De vraag is nu echter waarom Apple de 8GB-versie nu al uitbrengt, of waarom deze versie überhaupt uitgebracht wordt. Zouden berichten over het uitfaseren van de iPhone 5C waar zijn en komt dit nieuwe goedkopere model er voor in de plaats? Het zou ook kunnen dat de iPhone 4S 8GB uitgefaseerd gaat worden en dat de iPhone 5C 8GB juist daarvoor in de plaats komt. Momenteel is nog niet bekend of de iPhone 5C 8GB ook naar Nederland komt maar we gaan er van uit dat dit wel gaat gebeuren.

Meld je aan voor de iPhone 5C 8GB alert en blijf op de hoogte van acties!

Bron: O2 & Apple


Tags: , , ,