HTC A9 in diverse kleuren te zien op nieuwe foto’s

Er is een afbeelding gelekt waarop de nieuwe HTC A9 te zien is in verschillende kleuren. Ook is er uit de afbeelding op te maken dat HTC A9 beschikt over een aluminium behuizing. Ook zou de telefoon een Amoled-scherm hebben.

We hebben het al eerder gehad over de HTC A9 en toen ging het onder andere over de prijs en specificaties. Nu hebben we diverse foto’s die te zien zijn in een afbeelding. De foto’s laten de HTC A9 zien in diverse kleuropstellingen. Zo is er Acid Gold, Opal Silver, Deep Garnet, Carbon Gray, Rose Gold en Cast Iron.

HTC-A9-kleuren

Ook is te zien dat de HTC A9 een aluminium behuizing heeft, wat in lijn ligt met eerdere geruchten. De knop aan de voorkant zou een vingerafdrukscanner herbergen en in tegenstelling tot diverse andere HTC-smartphones zit er hier geen grote speaker aan de voorkant.

De HTC A9 zou een 5 inch-scherm hebben met een resolutie van 1080×1920 pixels. Voor het eerst sinds de HTC Desire uit 2010 zou HTC gebruikmaken van een Amoled-scherm. Verder zou er een Snapdragon 617-chipset in de telefoon zitten, 2GB werkgeheugen en 16GB opslag. Een release zou gepland staan voor november en de enige prijsindicatie die we hebben is die van een eerder gerucht. Toen werd gesproken over een prijskaartje van 700 euro, al trokken we dat toen al in twijfel.


Tags: , , ,