HTC One (M9) video gelekt

De bekende lekker van smartphones-nieuws @upleaks heeft een drietal video’s van de aankomende HTC One (M9) gelekt. De video’s worden in rap tempo van Youtube verwijderd waardoor de kans zeer aannemelijk is dat ze echt zijn.

Als eerste op de hoogte van de prijzen?
Meld je aan voor de HTC One (M9) alert!

De drie video’s van de HTC One (M9) laten het toestel in al zijn glorie zien. Zo is er de promo-video van de One (M9) zelf, een video over de camera waarin een aantal features uitgelegd worden en een video over HTC’s Sense. De originele video’s van @upleaks zijn inmiddels van Youtube verwijderd en ook bij andere mensen worden de video’s vrij snel verwijderd. HTC is dus zeer actief bezig met het neerhalen van de gelekte video’s waardoor er een grote kans is dat de video’s echt zijn.

Ook persfoto’s HTC One (M9) uitgelekt

Naast de video’s zijn eerder ook al een aantal foto’s uitgelekt. Het design lijkt erg op de HTC One (M8) maar er zijn wat aanpassingen te vinden. Zo is de camera nu meer vierkant in plaats van rond, de speakergrill aan de voorkant bestaat nu uit lijntjes in plaats van puntjes en verder lijkt alles redelijk hetzelfde te zijn gebleven.
HTC-One-M9-gelekte-renders
HTC kondigt de One (M9) op 1 maart aan in de aanloop naar het Mobile World Congress. Dan zullen de bovenstaande video’s waarschijnlijk ook officieel uitgebracht gaan worden.

Tags: , , ,