Huawei Mate S roept je als je hem kwijt bent

We hebben allemaal wel eens meegemaakt dat we onze telefoon kwijt zijn. En dan niet écht kwijt, maar kwijt in de zin dat de telefoon ergens in huis ligt maar je weet niet meer precies. De Huawei Mate S biedt daar een oplossing voor.

Huawei-Mate-S-kwijtJe telefoon thuis kwijtraken kan best frustrerend zijn. Je weet zeker dat de telefoon ergens in huis ligt maar je hebt geen flauw idee meer waar. Om de telefoon te vinden zou je een andere telefoon kunnen pakken en daarmee de telefoon bellen. Dan moet jouw eigen telefoon natuurlijk niet op stil staan natuurlijk, maar het is een veelgebruikte oplossing. Huawei pakt het met de Mate S iets anders aan: je hoeft je telefoon alleen maar te roepen. Door ‘Hello Mate S, where are you?’ te zeggen (of roepen) weet je Mate S dat je hem kwijt bent.

Never lose your Mate S thanks to this slightly creepy “I’m heeeerrrreeee”

Een video die is geplaatst door Richard Devine (@ricker666) op

De Huawei Mate S pikt dat op en begint vervolgens te trillen, te flitsen, op het scherm wordt een animatie afgespeeld, er wordt een muziekje afgespeeld en de telefoon zegt herhaaldelijk ‘I’m here‘. Best aan handige functie!


Tags: , , ,