Kopers Lumia 950 XL krijgen diverse accessoires

Normaal krijg je bij je bij je smartphone oordopjes wat accessoires betreft maar met de Lumia 950 XL wil Microsoft net een stapje verder gaan. Je krijgt daarbij diverse accessoires om optimaal gebruik te maken van je telefoon.

Microsoft, en voorheen Nokia, is geen vreemde wat accessoires betreft. Ze hebben diverse telefoons accessoires weggegeven. Vaak wel bij de wat duurdere modellen, waarschijnlijk om geïnteresseerden over de streep te trekken. Hetzelfde gaat mogelijk gebeuren bij de Lumia 950 XL. Volgens SmartphoneFrance zal de telefoon namelijk zo’n 700 euro gaan kosten, wat voor een topmodel een redelijk normale prijs is.

Talkman-render

Het kan echter zijn dat potentiële kopers wat terughoudend zijn omdat er Windows 10 Mobile op de telefoon staat. Mogelijk dat Microsoft daarom een aantal leuke accessoires mee levert. Zo zouden kopers van de Lumia 950 XL een Bluetooth-speaker krijgen, een NFC Treasure Tag en een Continuum Dock!

NFC-Treasure-TagEen Bluetooth-speaker spreekt voor zich, maar velen zullen zich afvragen wat een NFC Treasure Tag is. Momenteel verkoopt Microsoft die accessoire al en het is een soort sleutelhanger. Je hangt hem aan iets dat je eigenlijk nooit wilt vergeten, zoals je huissleutels. Als je dan je huis verlaat zonder je sleutels dan krijg je een melding. En als je je sleutels kwijt bent dan kun je ze terugvinden dankzij de NFC Treasure Tag.

De meest interessante accessoire is toch wel het Continuum Dock, wat bedoeld is voor de nieuwe Continuum-functie van Windows 10 Mobile. Het dock staat in verbinding met een PC (met muis en toetsenbord) en wanneer je de Lumia 950 XL verbindt met het dock kun je hem gebruiken als computer. Het beeld van de Lumia 950 XL is dan te zien op het beeldscherm en je kunt alles bedienen met het muis en toetsenbord.

Cityman

De Microsoft Lumia 950 XL, samen met de Lumia 950 en waarschijnlijk diverse nieuwe accessoires worden op 6 oktober aangekondigd.


Tags: , , , , ,