Microsoft Lumia 950 te zien in afbeeldingen

Er zijn twee afbeeldingen online verschenen van de Microsoft Lumia 950 en Lumia 950 XL. Het is voor het eerst dat we goed kunnen zien hoe de nieuwe vlaggenschepen van Microsoft er uit komen te zien.

De Microsoft Lumia 950 en Lumia 950 XL, ook wel bekend als de Talkman en Cityman, zijn al vaker besproken op GSMacties.nl maar we wisten eigenlijk niet hoe de telefoons eruit zouden gaan zien. Dat is nu veranderd want Evan Blass en Brad Sams hebben twee gelekte renders en een foto op Twitter geplaatst. Eerder werden er ook al foto’s uitgelekt, maar zo goed als nu hebben we de telefoons nog niet kunnen zien.

Cityman

De Talkman (Lumia 950)

Talkman-render

De Talkman heeft een 5,2 inch-scherm met een resolutie van 1440×2560 pixels. Er zit waarschijnlijk een Snapdragon 808-chipset in, 3GB werkgeheugen, 32GB opslag met de mogelijkheid uit te breiden en er zit een 5-megapixelcamera aan de voorkant. Aan de achterkant zit een 20-megapixelcamera met PureView.

De Cityman (Lumia 950 XL)

Cityman-render

De Cityman is het grote broertje van de Talkman en heeft een 5,7 inch-scherm met een resolutie van 1440×2560 pixels. Hier zit waarschijnlijk een Snapdragon 810 in. Voor de rest zouden de specificaties gelijk zijn: 3GB werkgeheugen, 32GB opslag (uitbreidbaar), een 5-megapixelcamera aan de voorkant en een 20-megapixelcamera aan de achterkant.

Beide telefoons beschikken over een USB Type-C-plug  en mogelijk is er ook een irisscanner aan boord.

Wanneer Microsoft de telefoons aan gaat kondigen is nog niet bekend maar mogelijk gaan ze dat doen in september tijdens de IFA-beurs in Berlijn of in oktober tijdens een eigen persconferentie waarbij ook Windows 10 Mobile officieel uitgebracht wordt.

 

 


Tags: , , , ,