Mogelijk 15 miljoen iPhones over de toonbank komend weekend

Vanaf vandaag worden de iPhone 6S en iPhone 6S Plus verkocht in diverse landen waaronder de Verenigde Staten, Groot-Brittannië en Duitsland. Mogelijk gaan de twee modellen het komend weekend meer dan 15 miljoen keer over de toonbank.

iPhone-6S-liggend

Bij iedere nieuwe iPhone weet je het eigenlijk al zeker: records gaan verbroken worden. Dat gaat bij de release van de iPhone 6S en iPhone 6S Plus waarschijnlijk niet veel anders zijn. De nieuwe iPhones gaan vandaag in diverse landen in de verkoop en dit weekend zullen er dan ook miljoen iPhones geleverd worden aan klanten, of verkocht worden in de diverse Apple Stores.

Foursquare voorspelt dat Apple tussen de 13 en 15 miljoen iPhones zal verkopen het komend weekend, wat een flink verschil is met vorig jaar. De iPhone 6 en iPhone 6 Plus werden namelijk zo’n 10 miljoen keer verkocht in het eerste weekend.

Voor de rest van 2015 verwacht Foursquare dat Apple de iPhone 6S en 6S Plus maar liefst 77 miljoen keer weet te verkopen, wat iets meer is dan de verkopen van de iPhone 6 en 6 Plus van vorig jaar.

Apple zelf heeft nog geen cijfers losgelaten over het aantal bestellingen.


Tags: , , , ,