Is dit de voorkant van de iPhone 6S?

Er is een foto uitgelekt van wat de voorkant van de iPhone 6S zou zijn. Ook zijn er foto’s uitgelekt waarop een fabrieksmedewerker te zien is die de frontpanelen aan het scannen of controleren is.

iPhone-6S-voorkant

Om maar met de deur in huis te vallen: Ja, het kan de voorkant van de iPhone 6S zijn maar… het kan ook net zo goed de voorkant van de huidige iPhone 6 zijn. Zoals bij elke S-variant van de iPhone verschilt het uiterlijk niet of nauwelijks. De voorkant van de iPhone 6S is dan ook nagenoeg identiek aan de voorkant van de iPhone 6. Er is dus niet zoveel te zien op de foto van de iPhone 6S-voorkant. Nee, interessanter zijn de andere foto’s.

iPhone-6S-productie

Hier zien we een medewerker van een fabriek die de frontpanelen aan het scannen of controleren is. Dit zou erop duiden dat de productie in volle gang is. Eind juni verscheen het bericht dat Apple eerder begonnen zou zijn met de productie van de nieuwe generatie iPhones. Dat er dan nu een foto uitlekt van de productie zou kunnen betekenen dat dat gerucht klopt.

Mochten de foto’s inderdaad de nieuwe iPhone 6S tonen dan zullen er binnenkort vermoedelijk meer foto’s volgen. Er waren al foto’s van de hardware, nu van de buitenkant, dus de volgende stap is een combinatie van die twee.


Tags: , , ,