Apple zou zo’n 90 miljoen iPhone 6S’en besteld hebben

Vorig jaar werden er van de iPhone 6 en iPhone 6 Plus tussen de 70 en 80 miljoen stuks geproduceerd. Apple schroeft de productie van de iPhone 6S en iPhone 6S Plus echter wat op naar 85 tot 90 miljoen volgens de laatste geruchten.

Apple zwartwit logoApple heeft blijkbaar nogal wat vertrouwen in zijn nieuwe paradepaardjes want aan de fabrikanten zou gevraagd zijn zo’n 90 miljoen nieuwe iPhones te produceren. Nu is het zo dat elke nieuwe iPhone weer een verkoopsucces is dus heel gek is het niet maar het is wel krankzinnig om te bedenken dat we tegen de 100 miljoen aan zitten qua iPhone-productie. Daarmee kun je alle inwoners van Nederland, België, Luxemburg, Denemarken, Zweden, Finland, Zwitserland en Oostenrijk een iPhone geven en dan heb je er nog 30 miljoen over (uitgaande van 100 miljoen)

Heel veel verandert er bij de iPhone 6S en iPhone 6S Plus overigens niet. De buitenkant blijft hetzelfde, veel functies veranderen niet en het zal waarschijnlijk alleen de hardware zijn die een upgrade krijgt: een betere processor, een betere camera en wat andere kleine dingetjes.

Bron: Wall Street Journal


Tags: , , ,