HTC One A9 gaat mogelijk 600 euro kosten

Officieel is er nog altijd niks losgelaten over de HTC One A9 maar inmiddels weten we dankzij diverse lekken eigenlijk alles al. De specificaties en de foto’s waren eerder al uitgelekt en nu lijkt ook de definitieve prijs bekend te zijn.

HTC-One-A9-Orange

De Franse provider Orange heeft de HTC One A9 plotseling online gezet met een adviesprijs van 600 euro. Hierdoor lijkt een officiële aankondiging niet ver meer weg, maar er is nog niet bekend wanneer HTC deze telefoon gaat presenteren. Eerder werd de adviesprijs op basis van een lek op zo’n 700 euro geschat, wat iedereen nogal veel vond. Als de prijs van 600 euro blijkt te kloppen dan is dat alsnog een best forse prijs voor wat je krijgt.

De HTC One A9 heeft een 5 inch-scherm met een resolutie van 1080×1920 pixels, een (middenklasse) Snapdragon 615-chipset en 3GB werkgeheugen. Op de telefoon zou Android 6.0 staan. Allemaal niet echt zaken waar je 600 euro voor neer zou willen tellen dus wij vragen ons af wat er nog niet bekend is. Het kan namelijk zijn dat HTC de One A9 heeft uitgerust met iets waarmee de hoge prijs te rechtvaardigen valt. Zoals het er nu voor staat heeft de One A9 namelijk een hogere prijs dan de Samsung Galaxy S6 terwijl de S6 heel wat betere specificaties heeft én van een populairder merk is.

Het is dus even afwachten tot de officiële aankondiging want óf HTC heeft een troef achter de hand óf de prijs die Orange online heeft staan klopt niet.


Tags: , , ,