HTC One met Windows Phone 8 gespot op website Telfort

Het lijkt erop dat de Windows Phone-versie van de HTC One (M8) internationaal uitgebracht gaat worden. Reden om dat aan te nemen: het toestel heeft kort op de website van Telfort gestaan.

HTC One (M8) met Windows Phone verschijnt op website Telfort

Een paar dagen terug werd de Windows Phone 8-versie van de HTC One (M8) gevonden op de servers van de Amerikaanse provider Verizon. Nu is het toestel echter ook te zien geweest op de website van Telfort, en wel op de startpagina van de provider. Inmiddels is het plaatje aangepast maar er is wel nog een screenshot te vinden.

HTC-One-W8-TelfortVolgens diverse bronnen zal het toestel op 21 augustus uitgebracht worden als een exclusieve telefoon voor Verizon, maar het plaatje op de website van Telfort kan wijzen op een globale release. Ook is het toestel al het GSM Global Certification Forum gepasseerd met diverse specificaties gericht op Europa. Er is dus een grote kans dat het toestel globaal uitgebracht gaat worden maar in de Verenigde Station (tijdelijk) exclusief verkrijgbaar is bij Verizon. Het komt wel vaker voor dat bepaalde providers in de VS exclusieve smartphones hebben.

Op 19 augustus zal er een persconferentie plaatsvinden van HTC in New York en de kans is zeer groot dat het toestel daar aangekondigd gaat worden.

Bron: WP Central


Tags: , , , ,