Kleine iPhone duikt op in nieuwe geruchten

Geruchten over een kleinere iPhone blijven maar opduiken. Het vorige gerucht dateert van 4 november en toen werd er gesproken een release in de eerste helft van 2016. Een nieuw gerucht spreekt ook van een release in de eerste helft van 2016.

Apple zwartwit logoEen release van een kleinere iPhone in de eerste helft van 2016 is al vaker voorbij gekomen en het is lastig te controleren in hoeverre het klopt. De meeste release van Apple vinden plaats in de twee helft van het jaar, dus een release in de eerste helft zou redelijk opmerkelijk zijn. Geruchten over een kleinere iPhone zijn er echter al sinds de iPhone 6 en waar rook is is (meestal) vuur.

In het vorige gerucht werd gesproken over de hardware en de kleine iPhone zou vergelijkbaar zijn met de hardware uit de iPhone 6S. In het nieuwe gerucht wordt gezegd dat de hardware vergelijkbaar is met de hardware uit de iPhone 5S, wat nogal een verschil is.

iPhone 6C of iPhone Mini?

De naam is uiteraard nog niet bekend maar aangezien de vorige goedkopere iPhone de iPhone 5C was blijven wij voorlopig even bij de naam iPhone 6C. De naam iPhone Mini zou ons echter ook niet verbazen. Apple gebruikt de Mini-toevoeging namelijk ook voor de kleinere iPad. Hieronder zie je trouwens hoe de kleinere iPhone er mogelijk uit kan zien:

iPhone-Mini


Tags: , , , , , , ,