Nokia C1 duikt op met Android en Windows 10 Mobile

Vanaf 2016 mag Nokia weer smartphones uit gaan brengen. Een gerucht dat al best lang de rondte doet is dat Nokia’s eerste smartphone de C1 gaat zijn. Van de Nokia C1 is nu een nieuwe render opgedoken.

Dat Nokia weer aan de slag gaat met smartphones zodra ze de kans krijgen mag geen verrassing heten. Nokia staat nog altijd voor degelijkheid dus de kans op een succesvolle comeback is aanwezig. De eerste smartphone van het ‘nieuwe’ Nokia wordt mogelijk de C1. We hebben het al vaker over de Nokia C1 gehad maar het laatste gerucht is alweer even geleden.

Nokia-C1-Android-Windows

Nu is er een nieuwe render opgedoken waarop het mysterieuze toestel te zien is. We zien de achterkant in diverse zachte kleuren en we zien de voorkant twee keer. Die voorkant is reden voor speculatie want we zien naast Android ook Windows 10 Mobile. Betekent dit dat Nokia naast een Android-versie ook een Windows-versie van de C1 gaat maken?

We moeten alles met wat korrels zout nemen. We hebben in het verleden al eens aangetoond dat het maken van een gelekte render niet heel moeilijk is. Daarbij is degene die dit plaatje gelekt heeft een onbekend persoon die nooit eerder wat gelekt heeft. Het is ook voor het eerst dat we iets horen over Nokia en de mogelijkheid dat ze wat gaan doen met Windows. Een hoop onduidelijkheid dus momenteel!


Tags: , , , ,