Overleef de maand tot de release van Star Wars The Force Awakens met deze apps

Op 16 december komt in Nederland Star Wars The Force Awakens uit. Het is een film die nu al vele records gebroken heeft én het internet daadwerkelijk even gebroken had. Nog één maandje wachten en wij weten welke apps jou helpen overleven.

The-Force-Awakens

De maand tot Star Wars The Force Awakens uitkomt overleven? It’s a trap! Althans, dat zul je misschien denken. Gelukkig is dit geen val en zijn dit wél de apps waar je naar op zoek bent. Maar voordat we naar de apps gaan is hier nog een keer de trailer van The Force Awakens, puur om alvast in de stemming te komen.

Star Wars

The Force Awakens is een van de meest geanticipeerde films dit jaar (en waarschijnlijk niet alleen van dit jaar) en vele miljoenen fans hebben hun kaartje al een paar weken klaar liggen, klaar voor die speciale 16e van december. Mondjesmaat komen er korte trailers online die bedoeld zijn voor op tv en er druppelt steeds meer informatie binnen. Om het beste op de hoogte te blijven van het laatste officiële nieuws is er de Star Wars-app.

Star-Wars-app

Deze app voorziet jou van het laatste nieuws omtrent Star Wars, je kunt er naar diverse geluidseffecten luisteren, je wordt op de hoogte gehouden van evenementen, er is een feature waarmee je personages tot leven kunt laten komen met de camera van je smartphone en niet geheel onbelangrijk: er is een timer die aftelt tot de release van The Force Awakens! De app is gratis en te verkrijgen op Android en iOS.

Download Star Wars voor Android
Download Star Wars voor iOS

Action Movie FX

Action Movie FX bestaat al wat langer maar sinds een recente update kun je spelen met diverse elementen uit Star Wars! Voor wie de app niet kennen: je kunt er speciale effecten mee over je video leggen. Denk aan explosies, robots, helikopters, raketten en ga zo maar door. Jouw video’s kun je omtoveren tot ware actiefilms! En sinds 5 november is het ook mogelijk om je video’s om te toveren tot Star Wars-films! In Action Movie FX vind je de MIllenium Falcon, BB-8, Darth Vader, een heuse AT-AT en uiteraard lightsabers!

Action Movie FX is alleen verkrijgbaar voor iOS en is gratis maar biedt wel in-app aankopen.

Download Action Movie FX voor iOS

Star Wars Battlefront

Als echte Star Wars-fan heb je natuurlijk al Star Wars Battlefront in huis gehaald en laat daar nou ook een app voor zijn! Met Star Wars Battlefront Companion kun je je vorderingen in de game bijhouden in een handig overzicht. Ook blijf je op de hoogte rondom het Battlefront-nieuws en je kunt zien wat je vrienden in Battlefront uitspoken.

Een app dus speciaal voor de gamers onder ons die de komende maand vele uurtjes zullen spenderen in de virtuele wereld van Star Wars. Star Wars Battlefront Companion is gratis te downloaden voor iOS en Android.

Download Star Wars Battlefront Companion voor Android
Download Star Wars Battlefront Companion voor iOS

Tags: , , , ,