Vodafone-app toont informatie over storingen en dekking

Vodafone heeft de My Vodafone-app voor Android geüpdatet. De app toont nu informatie over de dekking van het netwerk van Vodafone en ook kan er informatie getoond worden over actuele storingen.

Vodafone-App-dekkingVanaf vandaag zijn de nieuwe functies te gebruiken in de My Vodafone-app op Android. Gebruikers van de app kunnen voortaan in de app de netwerkdekking zien en storingen bekijken. Ook kan er voor gekozen worden om notificaties te ontvangen wanneer er een storing is of wanneer er geplande werkzaamheden plaatsvinden. Ook de uitrol van het 4G+-netwerk van Vodafone kan bijgehouden worden in de app.

Vodafone geeft aan dat de app vrij veel gebruikt wordt als servicekanaal. Er zou ook meer functionaliteit toegevoegd worden in de toekomst zoals betere selfservicemogelijkheden en een beter inzicht in het verbruik.

In de versie van My Vodafone voor iOS is het momenteel nog niet mogelijk om de dekking te bekijken of te kijken of er storingen zijn, maar deze functionaliteit wordt waarschijnlijk spoedig toegevoegd.


Tags: , , , , ,