Windows Phone apps betalen met je telefoonrekening

Apps kopen is voor veel Nederlanders nog altijd een lastig karwei maar daar gaat Vodafone verandering in brengen. Binnenkort wordt er een dienst uitgerold waarmee je voor Windows Phone apps kunt betalen via je telefoonrekening!

Apps kopen via je telefoonrekening

VodafoneBinnenkort gaat Vodafone een dienst uitrollen waarmee je voor Windows Phone apps kunt betalen via je telefoonrekening. Wanneer je een app koopt kun je als betaalmiddel kiezen voor de Vodafone-telefoonrekening. Hierdoor hoef je niet meer aan de slag met andere manieren om te betalen. De dienst wordt over een tijdje ook uitgerold naar Android zodat ook Android-gebruikers apps kunnen kopen via hun telefoonrekening. Bij Hi is het overigens wel al mogelijk om Android-apps te kopen via de telefoonrekening en bij Vodafone is het al mogelijk om BlackBerry-apps te kopen via je telefoonrekening.

httpv://www.youtube.com/watch?v=mlK7Hv1xUjU

Maximum te besteden bedrag per maand?

We vragen ons echter wel af of er een maximum bedrag per maand komt die je kunt besteden aan apps wanneer je via je telefoonrekening betaalt. Veel jongeren hebben namelijk een telefoonabonnement via de rekening van de ouders en die kosten kunnen flink stijgen wanneer er apps gekocht gaan worden via de telefoonrekening.

Bron: Vodafone


Tags: , ,