Windows 10 Mobile bijna klaar voor publieke release

Momenteel zit Windows 10 Mobile op versienummer 10581 en de volgende update, versie 10585 zou wel eens de ‘RTM’ versie kunnen worden. Dat is de versie die verscheept wordt op de nieuwe Windows 10 Mobile-telefoons.

Windows-10-logoDe Lumia 950, Lumia 950 XL en Lumia 550 zijn vanaf december te koop dus dat betekent dat ze ergens in de komende weken verscheept moeten worden naar diverse winkels wereldwijd. het lijkt er dan ook op dat de volgende Windows 10 Mobile-update tevens de RTM-versie gaat worden. RTM staat voor Release To Manufacturer. Deze release gaat mogelijk ook publiekelijk uitgebracht naar Windows Phone 8-gebruikers.

Momenteel zit Windows 10 Mobile op versienummer 10581 en de meningen over deze versie zijn over het algemeen vrij positief al zijn er uiteraard nog altijd wel wat foutjes te vinden op sommige telefoons. Versie 10585 zou weinig vernieuwingen met zich meebrengen maar vooral focussen op betere stabiliteit en prestaties. Uiteraard blijft Microsoft Windows 10 Mobile gewoon verder ontwikkelen om een en ander nog meer te verbeteren en om nieuwe features toe te voegen.


Tags: , , , ,