€75 euro retour bij een Galaxy S6, S6 Edge of S6 Edge Plus

Ben jij op zoek naar een nieuwe smartphone en zit je nog te twijfelen? Dan heeft Samsung nu een leuke actie die jou misschien wel over de streep kan trekken. Bij aankoop van een Galaxy S6, Galaxy S6 Edge of S6 Edge Plus krijg je namelijk 75 euro retour!

Galaxy-S6-actie

Wie in de periode van 21 september tot en met 1 november 2015 een Samsung Galaxy S6, Galaxy S6 Edge of Galaxy S6 Edge Plus koopt krijgt €75 euro retour. En wie een Galaxy S6 Edge Plus heeft gekocht in de periode van 13 augustus tot en met 20 september krijgt óók 75 euro retour! Een actie met terugwerkende kracht dus.

€75 euro korting is nogal een flinke actie. Dat betekent zo’n 15% korting op de Galaxy S6, 12% korting op de Galaxy S6 Edge en ongeveer 10% korting op de Galaxy S6 Edge Plus. En als je je Galaxy S6-model bij een abonnement neemt dan is het natuurlijk al helemaal een leuke extra! De Galaxy S6 en Galaxy S6 Edge zijn namelijk in veel gevallen gratis bij een tweejarig abonnement. Ook de Galaxy S6 Edge Plus is gratis bij veel abonnementen.

Je kunt tot uiterlijk 16 november het deelnameformulier invullen om mee te doen aan de actie.

Vergelijk prijzen

Profiteer van deze actie en vergelijk alle prijzen van deze Samsung toppers!

Galaxy S6 Galaxy S6 Edge Galaxy S6 Edge Plus

 


Tags: , , , , ,