Apple heeft iPhone SE officieel gepresenteerd

SE fr

Apple heeft de nieuwe iPhone SE afgelopen maandag officieel gepresenteerd en is vanaf nu te bestellen.

De nieuwe kleine iPhone met zijn scherm van 4 inch, is volgens Apple de snelste en beste 4 inch smartphone tot nu toe. De iPhone SE draait op een A9 chip en is daarmee qua kracht vergelijkbaar met een iPhone 6S. Het toestel heeft net als de S6 een bewegingssensor en dezelfde 12 megapixel camera, aldus Greg Joswiak van Apple.

Nieuwe snufjes

De nieuwe iPhone SE is voorzien van Touch ID en Apple Pay, een makkelijke en veilige manier om via de iPhone contactloos te kunnen betalen. De telefoon werkt met Live Photos, echter heeft het geen drukgevoelig scherm zoals de S6. Een mooi nieuwtje is de mogelijkheid om foto’s in UHD-kwaliteit te maken, dit is de zogenaamde 4K kwaliteit.

SE 2

Krachtigste 4 inch telefoon tot nu toe

De iPhone SE is volgens Apple de meest krachtige 4 inch smartphone tot nu toe op de markt. Het toestel is met name geliefd onder mensen die voor het eerst een iPhone willen ervaren. Veel mensen hebben Apple in het verleden gevraagd om weer met 4 inch telefoons te komen, nu is het zover!

De iPhone SE zal in de kleuren goud, zilver grijs en roze beschikbaar zijn. De telefoon verschijnt in twee verschillende versies namelijk de 16 GB (489,-) en de 64 GB (589,-) versie. Over de hoeveelheid aan RAM geheugen heeft Apple nog niets losgelaten.

Release

De iPhone SE zal volgens Apple voor eind mei in de Nederlandse winkels liggen.

De nieuwe Apple iPhone SE 16GB is nu te bestellen en binnenkort leverbaar!


Tags: , , ,