In 2017 komt Microsoft met eigen Surface smartphone

banner

De eerste Microsoft Surface smartphone is uitgesteld tot 2017. Eerder gingen er geruchten dat het bedrijf dit jaar al met een nieuwe Surface smartphone zou komen, echter is dit niet het geval.

Het nieuws kwam binnen via Windows Central via een anonieme bron. Eind maart was het voor vele al duidelijk dat de telefoon dit jaar niet meer zou komen. Tijdens de Build-conferentie liet Microsoft namelijk niets los over een mogelijke Surface smartphone.

2017

In 2017 gaat het naar alle waarschijnlijkheid wel gebeuren. Dat jaar staat naar alle waarschijnlijkheid in het teken van de Surface smartphones. Er zouden in dat jaar meerdere varianten in verschillende prijsklassen op de markt komen.

Release

Microsoft heeft nog geen officiele uitspraken gedaan over de Surface smartphone. De geruchten gaan wel al een aantal maanden rond en momenteel heeft Microsoft de Lumia serie als eigen smartphone.


Tags: , ,