Apple heeft de rechtszaak omtrent ‘Error 53’ gewonnen

Ross-Apple-Music1-1200

Apple heeft de rechtszaak over de bekende foutmelding op haar telefoons gewonnen.

Apple werd namelijk aangeklaagd door een aantal gebruikers die last van deze foutmelding hadden. Hun smartphone werd onbruikbaar door de ”Error 53” melding. Deze melding kwam vaak na een reparatie die niet door Apple zelf uitgevoerd was.

Oplossing

Apple kwam snel met een gepaste oplossing via een software-update. Veel klanten die hun telefoon extern hadden laten repareren kregen deze koste alsnog vergoed. Uiteindelijk waren er nog steeds een aantal gebruikers die zich niet goed geholpen voelden. Zij kozen er voor om toch door te gaan met de rechtszaak.

Uitspraak

De rechter kwam tot de uitspraak dat de aanklagers geen recht hadden op een extra of verdere vergoeding. Er was tevens geen bewijs voor mogelijk dataverlies onder de iPhone gebruikers. Dit nieuws zag het daglicht via MacRumors.


Tags: , ,