Linkprobleem in iOS 9.3 opgelost door Apple via software-update

Lets-Talk-iOS-banner

Apple komt met nieuwe software-update om het linkprobleem in iOS 9.3 te verhelpen.

iOS 9.3.1 had namelijk te kampen met een bug die ervoor zorgde dat gebruikers links vanuit sommige apps niet konden openen. Men kon zowel niet links of rechts klikken en verdere aanrakingen op het schermen hielpen ook niet.

De oplossing

iPhone en iPad bezitters kunnen deze bug vanaf nu verhelpen, door de meest recente software update van Apple uit te voeren. Het nieuws kwam binnen via 9to5Mac. Gebruikers kunnen dit eenvoudig doen, door naar de instellingen van de telefoon of tablet te gaan en daar updates op te zoeken.

Naast de link-bug heeft de nieuwste iOS versie nog meer kinderziektes. In het begin was het voor oudere telefoons ook niet mogelijk om het toestel later te activeren. Apple heeft ook dit probleem later nog opgelost.


Tags: , , ,