Samsung Galaxy A7 wordt mogelijk op 14 januari onthuld

De Samsung Galaxy A7 is al een aantal keer opgedoken in diverse geruchten maar nu lijkt de datum van de onthulling ook bekend te zijn. Een van de dunste toestellen die Samsung tot nu toe uitgebracht gaat worden wordt mogelijk op 14 januari onthuld.

Galaxy-A7De onthulling van de Samsung Galaxy A7 zal kort na CES plaatsvinden. CES, een elektronicabeurs in Las Vegas vindt plaats van 6 tot en met 9 januari. Of Samsung voor de Galaxy A7 een persconferentie gaat houden is niet bekend. Het toestel zal het beste model zijn uit de Galaxy A-productlijn en heeft prima specificaties. Een 5,5 inch-scherm met een resolutie van 1080×1920 pixels, een octa-core processor, 2GB werkgeheugen, 16GB opslag, een 13-megapixelcamera achterop, een 5-megapixelcamera voorop en uiteraard aluminium accenten in het design van de behuizing. Het toestel zou slechts 6,3 millimeter dik zijn, wat het de dunste Samsung-smartphone tot nu maakt.

De Samsung Galaxy A7 zou kort na de onthulling al te koop moeten zijn en de release zal het eerst plaatsvinden in China en Zuid-Korea.

Meld je aan voor de Samsung Galaxy A7 alert en blijf op de hoogte van acties!

In januari worden de Samsung Galaxy A3 en Galaxy A5 ook uitgebracht. Die twee toestellen zijn wel al te bestellen. Deze toestellen zijn wat goedkoper en hebben wat mindere specificaties maar zijn wel voorzien van aluminium accenten en het premium design waar de Galaxy A-productlijn om moet draaien.

Bron: Pocketnow

 


Tags: , , , ,