De Galaxy Note Edge komt mogelijk naar Nederland – Update 15:00

Na de Samsung Galaxy Round is de Galaxy Note Edge het tweede paradepaardje van Samsung. Het toestel heeft een scherm dat om één rand heen gebogen is. Op dat gedeelte kunnen bijvoorbeeld notificaties en snelkoppelingen getoond worden.

Update 15:00 – Samsung heeft bekendgemaakt dat het toestel in december naar Nederland komt voor een adviesprijs van 849 euro. De enige kleur waarin het toestel verkrijgbaar is is zwart en voor nu kun je hem alleen bestellen via Samsung. Of het toestel ook verkrijgbaar zal zijn via andere kanalen is niet bekend.

Galaxy-Note-EdgeSamMobile weet nu te melden dat de Galaxy Note Edge naar Europa komt. het toestel was tot nu alleen verkrijgbaar in Zuid Korea, de Verenigde Staten en Japan. Hoewel de Note Edge naar Nederland komt zal het in beperkte oplage zijn, mogelijk omdat het scherm lastiger te produceren is. De adviesprijs zal €899 euro zijn. Vanaf 12 december ligt het toestel in Denemarken in de winkel dus mogelijk zal het toestel rond diezelfde tijd ook in de Nederlandse winkels te vinden zijn.

Naast een release in Nederland en Denemarken zal het toestel ook uitgebracht worden in het Verenigd Koninkrijk, Duitsland, Luxemburg, Spanje, Italië, Zwitserland, Polen, Frankrijk, Noorwegen, Finland, Ijsland, Zweden, Oostenrijk en Portugal. Buiten Europa komt het toestel naar Rusland, Kazachstan, India, Australië, Singapore en Nepal.

Samsung zelf heeft de release nog niet officieel aangekondigd maar dat zal mogelijk niet lang meer duren. Eerder gaf Samsung al aan dat de Note Edge naar Duitsland zou komen als genoeg Duitsers daarvoor zouden stemmen. In totaal stemden meer dan 120.000 Duitsers voor een release van de Note Edge. Mogelijk is dat een van de redenen geweest het toestel naar meerdere landen te brengen.

Meld je aan voor de Samsung Galaxy Note Edge alert en blijf op de hoogte van acties!

Bron: SamMobile


Tags: , , , ,