Gerucht: Apple komt 21 maart met nieuwe iPhone SE

Op maandag 21 maart zal Apple een nieuwe iPhone en iPad op de markt brengen. Men dacht dat dit op 15 maart zou gebeuren, maar Apple heeft het een week opgeschoven.

iPhone SE

Diverse bronnen hebben dit nieuws naar buiten gebracht, waaronder Buzzfeed en Recorde. De aankondiging zal volgens de bronnen op een kleine locatie plaatsvinden. Het toestel zou de naam iPhone SE of iPhone 5SE krijgen. Het is merkwaardig dat de dag na deze onthulling de rechtszaak van de FBI en Apple omtrent het hacken van de iPhone zal plaatsvinden.

Specificaties

Hoewel er nog niets officieel over bekend is gemaakt door Apple, gaan er al diverse geruchten rond over het toestel. Volgens deze geruchten zou de iPhone SE een scherm van 4 inch en het uiterlijk van de iPhone 5S hebben. De hardware zou volgens hen vergelijkbaar zijn met die van de iPhone 6. De geruchtenmolen is het nog niet eens over de camera van de iPhone SE, dit zou een 8 of 12 megapixel camera moeten worden. Wat betreft geheugen wordt verwacht dat je alleen kunt kiezen tussen een 16 en 64 GB variant.

Gelekte foto’s

Ook zijn er enkele foto’s van de iPhone SE gelekt door Nowhereelse, een bron die vaker betrouwbare foto’s lekt.
iphone se 5se lek 1 iphone se 5se lek 2

iPhone SE prijs en release

Het is nog niet duidelijk wanneer de iPhone SE leverbaar zal zijn en voor welke prijs. Wij verwachten dat het toestel aan het begin van de zomer leverbaar is. Als eerste bericht ontvangen zodra je prijzen kunt vergelijken en de iPhone SE kunt bestellen? Schrijf je dan nu in voor de iPhone SE alert!

Tags: , , , , ,